تست پمپ

بهره‌گیری از تکنولوژی برتر با پارت پترو کالا


 

تست پمپ‌ها یکی از عناصر کلیدی در صنعت فشار و پمپاژ محسوب می‌شوند. شرکت پارت پترو کالا با سابقه‌ی معتبر و تخصص در تست‌های فشار، به خصوص تست‌های فشار قوی، به عنوان یک پیشرو در این صنعت تجلی می‌یابد. در این متن، معرفی و توضیح انواع تست پمپ‌هایی که توسط پارت پترو کالا ارائه می‌شوند، به عنوان جزء بهترین راهکارهای تست و پمپاژ در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

تست پمپ هسکل Haskel:

یکی از پیشروهای تولید تست پمپ‌ها، پارت پترو کالا، از تکنولوژی برتر Haskel آمریکا بهره می‌برد. تست پمپ‌های Haskel با قابلیت تولید فشارهای بسیار بالا تا ۵۰۰۰ بار یا ۷۲۰۰۰ پوند بر اینچ مربع، به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای تست‌های پمپاژ در صنعت شناخته می‌شوند. این تست پمپ‌ها به طور منحصر به فرد از ضد افنجار بودن، توانایی تنظیم دقیق فشار خروجی، وزن و حجم کم، و توان ثابت که از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کند، برخوردارند. همچنین، این تست پمپ‌ها در محیط‌های خطرناک گازی نیز کارایی خود را اثبات کرده‌اند.

 

انواع تست پمپ‌ها:

پارت پترو کالا تست پمپ‌ها را در چهار دسته‌ی اصلی ارائه می‌دهد:

 

 (Air Operated Test Pumps)  تست پمپ‌های بادی
این تست پمپ‌ها با استفاده از تکنولوژی Haskel آمریکا و توانایی تولید فشارهای تا ۵۰۰۰ بار یا ۷۲۰۰۰ پوند بر اینچ مربع، برای انجام تست‌های پمپاژ و فشار بسیار مورد توجه قرار می‌گیرند.

 

 (Hand Operated Test Pumps)  تست پمپ‌های دستی
این تست پمپ‌ها تا فشار ۲۸۰۰ بار یا ۴۰۰۰۰ پوند بر اینچ مربع را تحمل می‌کنند و برای تست‌های دستی فشار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

 (Electrical Test Pumps) تست پمپ‌های برقی
 تست پمپ‌های برقی قابلیت تولید فشار تا ۱۰۰۰ بار یا ۱۵۰۰۰۰ پوند بر اینچ مربع را دارند و برای فرآیندهایی که نیاز به کنترل دقیق فشار دارند، مناسب هستند.

 

 (Diesel Drive Test Pump) تست پمپ‌های دیزلی
 این تست پمپ‌ها با توانایی تولید فشار تا ۴۰۰ بار یا ۶۰۰۰ پوند بر اینچ مربع، برای انجام تست‌های مرتبط با دیزل و فشار گاز به کار می‌روند.

 

مزایای تست پمپ‌های پارت پترو کالا:

تست پمپ‌های پارت پترو کالا از ویژگی Multi fluid بودن برخوردارند، به این معنی که می‌توانند انواع سیالات مختلف از جمله آب، روغن، آب صابون، گلیکول، متانول و… را به فشار برسانند. همچنین، به دلیل استفاده از پمپ‌های محرک هوای فشرده نظیر Haskel، این تست پمپ‌ها توانایی ایجاد فشارهای بالا تا ۵۰۰۰ بار را دارند. تمامی اتصالات، شیرهای سوزنی، فشارسنج، چک والوها و سایر اجزاء تست پمپ‌ها از جنس S.S. 316 بوده و تمامی تست پمپ‌ها دارای گارانتی ۱۸ ماهه و خدمات پس ا

جدول انتخاب تست پمپ های بادی با پمپ هسکل آمریکا:

Item

Model

Max. Outlet pressure

Options

۱

TPM-70

۶۰۷ bar / 8800 psi

۸L S.S. reservoir

 

Pressure Isolator Valve

 

S.S. frame

 

Filling pump

۲

TPM-100

۹۳۱ bar / 13,500 psi

۳

TPM-180

۱,۰۳۴ bar / 15,000 psi

۴

TPM-200

۱,۷۲۳ bar / 25,000 psi

*۵

TPA-60

۶۷۶   bar / 25,000 psi

*۶

TPA-100

۱,۷۲۳ bar / 25,000 psi

 

*۷

TPA-150

۱,۷۲۳ bar / 25,000 psi

 

* تست پمپ های High Flow

مزایای تست پمپ های بادی:

  • وزن و حجم پایین
  • عمر بسیار بالا
  • دقت بالا در اعمال و کنترل فشار تست
  • دارای فیلتر فلزی و مغناطیسی سیال ورودی
  • قابلیت نصب پمپ پر کن برای افزایش دبی

قابلیت نصب سیستم ثبت اطلاعات و صدور گواهی تست

معرفی تست پمپ های دستی

تست پمپ های دستی به کمک نیروی دست کاربر قادر هستند تا سیال را به فشار برسانند. این تست پمپ ها از فشار ۱۶ bar الی ۲۸۰۰ bar قابل ارائه هستند.

وزن و حجم بسیار کم، قیمت مناسب، هزینه های تعمیر و نگهداری کم از مزایای آن بوده و تنها عیب این دسته از تست پمپ ها، دبی بسیار کم آنها می باشد. به عبارت دیگر این دسته از تست پمپ ها برای تست قطعات و مخازن با حجم بالا اصلا مناسب نیستند. 

معرفی تست پمپ های برقی

تست پمپ های برقی در بازه ی فشار های تا ۴۰۰ bar نسبت به تست پمپ های بادی دارای مزایای زیر می باشد:

۱-     قیمت مناسب تر

۲-     دبی خروجی بالاتر

اما به طور کلی دارای ایرادات ماهیتی می باشند:

         وزن زیاد

         خطر استفاده از برق در کنار آب

         عدم وجود دقت در اعمال و کنترل فشار

معرفی تست پمپ های دیزل

جهت تست خطوط لوله و سایر قطعات با حجم بسیار زیاد در مناطقی که تامین هوای فشرده و جریان برق امکان پذیر نبوده و یا بسیار دشوار و پر هزینه است، می توان به کمک تست پمپ های دیزل، فرایند تست را به راحتی و بدون نیاز به ملزومات فوق انجام داد.

این دسته از تست پمپ ها در بازه فشار ۵۰ bar  الی ۱۰۰۰ bar قابل ارائه می باشد.

این نوع تست پمپ ها بر روی شاسی چرخدار ۲ محور ( چهار چرخ ) به همراه سیستم تعلیق و ترمز نصب می گردد. این شاسی قابلیت اتصال به کشنده را دارا بوده تا براحتی بتوان آن را توسط پیکاپ و یا . . . در مناطق عملیاتی حرکت داد.

کاربرد تست پمپ ها :

تست پمپ ها براساس نوع سیالی که می توانند پمپ کنند یا به فشار برسانند، کاربردهای مختلفی دارند .

تست پمپ ها با پمپ مخصوص روغن، مناسب ایجاد فشار و جریان در سیال روغن هستند و می توان از این تست پمپ ها به عنوان یونیت هیدرولیک یا پاور پک هیدرولیک استفاده نمود.

این یونیت های هیدرولیک یا پاورپک های هیدرولیک در عمل کردن جک های هیدرولیک، ابزار هیدرولیک، بولت تنشنر ها و . . . کاربرد دارند.

تست پمپ هایی که دارای پمپ مخصوص آب هستند و مناسب جهت ایجاد جریان و فشار برای سیال آب هستند، به عنوان دستگاه تست پمپ یا یونیت تست هیدرواستاتیک برای تست سیلندرهای گازی، تنفسی، آتشنشانی، CNG، لوله و اتصالات، مبدل های حرارتی و . . . بکار می روند.

تست پمپ های دیزلی، به دلیل دبی بالا می توانند برای تست هیدرواستاتیک قطعات با حجم بالا بکار روند. به عنوان مثال بهترین گزینه برای تست خطوط لوله انتقال نفت و گاز، استفاده از تست پمپ های دیزلی می باشد.

جهت انجام تست هیدرواستاتیک یا تست نشتی، می بایست فشار داخل قطعات، با سیال آب تا ۵۰% بیش از فشار کاری بالا رود.

در این حالت در صورت عدم وجود نشتی، تست هیدرواستاتیک مورد تایید بازرس قبول خواهد بود.

در انواع تست پمپ ها ( تست پمپ های دستی ، برقی، بادی و دیزل )، تست پمپ های بادی به دلیل دقت بسیار بالا در اعمال و کنترل فشار، برای انجام کالیبراسیون قطعاتی مانند فشار سنج ها، سنسورهای فشار و شیرهای اطمینان کاربرد دارند.

 

 دانلود Haskel test pump

تست هیدرواستاتیک چیست؟

تست هیدرواستاتیک نوعی آزمایش است که یک مخزن تحت فشار یا سیستم لوله را با یک سیال و بر اساس یک PSI (مقدار فشاری که به هر اینچ مکعب فضا وارد می‏‌شود) مشخص، پر می‎کند تا اطمینان حاصل شود که می‎تواند به طور ایمن میزان فشاری را که برای آن پمپ یا مخزن در نظر گرفته شده است را حفظ کند و کارایی خود را از دست ندهد. دستگاهی که مورد آزمایش قرار می‎گیرد، بایستی PSI خود را برای مدت زمان مشخص بدون نشت حفظ کند. مدت زمان و رتبه‌‎بندی PSI برای تست هیدرواستاتیک معمولا توسط سازنده یا مقررات سازمان دولتی تعیین خواهد شد.

اصولا برای انجام آزمایش پمپ هیدرواستاتیک نیاز به ایجاد یک سیستم حلقه بسته است که در بیشتر موارد شامل بستن شیر تغذیه نیز خواهد بود. معمولا سیال تحت فشار آب است و گاهی اوقات این آب برای بازرسی بصری نشتی‌‎ها رنگ می‎شود. زمانی که تجهیزات خاموش می‎شوند یا برای مدت طولانی بیکار باقی می‌‎مانند؛ انجام این تست‌های هیدرواستاتیک ضروری خواهد بود. همچنین انجام تست بعد از تعمیرات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

دستگاه تست پمپ هیدرواستاتیک چیست؟

دستگاه تست پمپ هیدرواستاتیک ابزاری است که از آن برای تست انواع سیستم ‎های صنعتی مانند مخازن، لوله‌‏کشی‌ها، کپسول‌‎های گاز و مایع و… که تحت فشار هستند استفاده می‏شود. این دستگاه‌ها در قدرت و فشارهای مختلفی طراحی شده‌اند و انواع متفاوتی مانند نوع برقی، بادی، بنزینی و… برای این که آزمایش به درستی انجام شود نیاز است که دستگاه تست پمپ هیدرواستاتیک از کیفیت و قابلیت اطمینان بالایی برخوردار باشد. به همین خاطر مهم است که دستگاه تست را از کجا تهیه می‌کنید. اما اهمیت انجام این تست در چیست؟